Céges szűrés

 

 
 
 
A Korrekt Optika Kft. látásvizsgálattal és az ehhez kapcsolódó teljes körű optikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég, melyet üzletünkben, Gyálon, illetve helyszíni vizsgálat estében a megbízó cég telephelyén végzünk. Munkánk során folyamatosan törekszünk a magas minőségű szolgáltatásra, a vásárlók igényeinek színvonalas kiszolgálására.
 
Profilunkban szerepel különböző látásproblémák megállapítása, amit korszerű vizsgálati eszközökkel, szakembereink végeznek. 
Munkatársaink diplomával, és/vagy szakvizsgával rendelkeznek. Képzettségükhöz és szakmai tapasztalatukhoz kedvességük és precizitásuk társul.
 

Bizonyára ismert Ön előtt az 50/1999. (XI.3.) EÜ miniszteri rendelet, amely minden olyan munkavállalóra kiterjed, aki az Mvt. 87. §-ának 9. pontja szerinti szervezett munkavégzés keretében foglalkoztatottnak minősül, illetve, aki napi munkaidejéből legalább 4 órán keresztül rendszeresen képernyős eszközt használ.
 
2. bekezdés  a munkavállalót kötelezi – a külön jogszabály szerinti időszakos alkalmassági vizsgálatokon túlmenően – 1. bekezdésben meghatározott vizsgálaton részt venni. A vizsgálatot az Optometrista végzi el. Ha a szemészeti szakvizsgálat eredményeként indokolt, illetve a munkavállaló által használt szemüveg a képernyő előtti munkavégzéshez nem megfelelő, a munkáltatónak a munkavállalót el kell látnia a minimálisan szükséges, a képernyő előtti munkavégzéshez szükséges, éleslátást biztosító szemüveggel. (6.§)

Eddigi tapasztalatunk alapján a cégünk kifejlesztett egy ösztönző bónuszrendszert a megbízó cége, illetve a látásvizsgálati szűrésen résztvevő dolgozói állomány létszámától függően.

 
 
Cégünk felajánl 3db komplett szemüveget vagy azzal megegyező értékben egyéb bónusz lehetőséget melyet a cégtulajdonos (vezető) belátása szerint használ fel, min 50 db-os megrendelésrendelés esetén.
Nagyobb megrendelés esetén a bónusz arányosan nő egyéni megállapodás alapján.
A Korrekt Optika felelősséget vállal minden általa forgalmazott termék és szolgáltatás minőségéért, és azokra a 151/2003.(IX.22.)- a tartós fogyasztási cikkek jótállására vonatkozó- Kormányrendeletnek megfelelően az alábbi garanciát nyújtja: 
Szemüvegek esetében (szemüvegkeret és szemüveglencse együttes vásárlása esetén) bruttó 10 000,- Ft vételár felett a jótállás időtartama fél év és további 6 hónap szavatosság. (Fent említett jogszabály a divat-(nem dioptriás) napszemüvegeket, illetve a kontaktlencséket nem sorolja a tartós fogyasztási cikkek körébe.)
 
Ez a törvény, de mi ezen kívül is minden problémát, kellemetlenséget személyes ügyként kezelünk.

 

 

 
 
Korrekt Optika
Kotysoft ™